ta vare på
huden din
Ring eller send oss en sms for avtale
arrow
Tlf: 414 05 788
web%20materials-03-crop
arrow
Tlf: 414 05 788 /
torill@skin-clinique.no
web%20materials-03-crop
mobile-top-logo

Kinesisk patentert varmetunnel

Infrarød varme, kombinert med urter og mineraler. Endrer mikrosirkulasjonen i kroppen og aktiverer dermed kroppen på cellenivå. Stimulerer svettekjertler, fjerner kroppens avfallstoffer og giftstoffer. Vektreduksjon.

Kuma (Lipo Shape maskin, fjerner cellulite og strammer opp kropp og ansikt)

Behandlings teori
Den infrarøde lys og radio frekvens kan varme opp målrettet vevet i de dypere lag av huden for proliferating kollagen og forbedrer blodsirkulasjonen, som igjen kan føre til innstramming av løs hud i ansiktet og rundt øynene, og fjerning av rynker.

Body Shaping
Ved å varme opp subkutane fettvev i laget 5-15 mm under huden, styrker de høyfrekvente spredning av oksygen molekyler, slik som å øke utvekslingen av materialet i og ut av cellene, fart på fettstoffskiftet å lede vann og glyserin for re-distribusjon. Det infrarøde lyset styrker elastisiteten i huden og varmer opp underhudsfett på samme tid beskytter overhuden. Rolling wacuum massasje øker blodtilførselen og styrker utgivelsen av enzymer i løpet av fett metabolisme.

Cellulitt fjerning
Høy frekvens Radio frekvens, arbeider sammen med det rullende vakuum massasje, kan forbedre blodsirkulasjonen og øke oksygen i blodet målrettede området. Lymfesystemet eliminerer avfallet og kurere fibrose cellulite. Varmen kommer dypt inn i subkutant vev for å aktivere fibroblast av bindevev og gjenopprette kollagen og elastiske fibre.

High-frequeancy elektromagnetiske bølger
strøm opp til 50W, kan disse elektromagnetiske bølgene trenge dypere inn i huden, oppvarming dypere fettvev.
Infrarødt lys: Kan føre til kollagen spredning, forbedrer blodsirkulasjonen, og har nådd effekten av huden bleking og innstramming.

Valsede vakuum negative trykket effekten av infrarødt lys og Hertzian bølger, den mekaniske sport og fettet er i gang på samme tid, noe som gjør huden mye mer elastisk, og det øker også tilskudd av blod, så det vil starte opp katalyserende på prosessen med stoffskiftet.

Kestos Teisystem

En ny generasjon elektronisk muskelstimulator, kombinert med infrarød varme. De store platene stimulerer store områder med muskelmasse. Kestos har 14 spesifikke programmer og Tei System har 21 -deriblant 3 program for cellulitt og intens oppstramming etter fødsel.

Maskinen må prøves for å oppleve hvor stram kroppen din blir!

Prisliste

Klikk her for å besøke produsentens hjemmeside (Rös's)
Chica_espaldas_mont